За Нас

KATRA GROUP е с основен предмет на дейност индустриално строителство, производство на метални конструкции, търговия със строителни материали. Състои се от две фирми „КАТРА СТИЙЛ” и „КАТРА ТРЕЙД”, специализирани в следните дейности:

„КАТРА СТИЙЛ” – производство и монтаж на метални конструкции и изделия от метал, доставка и монтаж на термопанели, LT ламарина и окомплектовки, изпълнение на плоски покриви.

„КАТРА ТРЕЙД” – търговия на широка гама продукти и изделия за промишленото строителство, проектиране и изпълнение на индустриални подове /шлайфан бетон/, полагане на индустриални и декоративни епоксидни и полиуретанови покрития, изпълнение на различни видове СМР.

KATRA GROUP разполага със свой екип от утвърдени специалисти, квалифицирани работници, необходимите машини за производство и механизация за монтаж. Поддържа висок стандарт на професионална компетентност, работейки с водещи конструктори и архитектурни бюра.

_Y8A1749
_Y8A1978
_Y8A1949
_Y8A1931 (1)

В продължение на вече над 10 години КАТРА има натрупан богат собствен опит в областта на строителството, учейки се напрестанно и от практиката на водещи европейски производители в бранша, на които е ексклузивен представител за България. Индивидуалният подход и отдаденост към всеки проект, професионалното отношение, бързината и гъвкавостта при вземането на решения, доведе до налагането на името КАТРА сред инвеститори и възложители.  Днес KATRA GROUP е главен изпълнител на редица обекти и се радва на доверието на множество клиенти. Ние разполагаме със специалистите, оборудването, продуктите и необходимият опит, за да изпълним Вашият проект!

Дейността на КАТРА е сертифицирана по стандартите:
ISO 9001:2015  за управление на качеството
ISO 14001:2015 за управление на околната среда
ISO 45001:2018 за управление на здравословни и безопасни условия на труд

КАТРА ТРЕЙД притежава сертификатa EXCELLENT SME на COFACE България за образцовa компания:

150

изпълнени обекти

4361

тона произведена метална конструкция

147

k

м2 монтирани панели

418

k

м2 индустриални подове и покрития

КАТРА ГРУП ОТЛИЧЕНА СЪС „СПЕЦИАЛНА НАГРАДА”

В КАТЕГОРИЯ  „КОРПОРАТИВНИ СГРАДИ” НА ПРЕСТИЖНИЯ КОНКУРС
“СГРАДА НА ГОДИНАТА 2019”

sgrada-na-godinata

КАТРА ГРУП ОТЛИЧЕНА С 1-ВО МЯСТО

В КАТЕГОРИЯ „БИЗНЕС СТРОИТЕЛСТВО” НА
“НАЦИОНАЛНИ НАГРАДИ ЗА СТРОИТЕЛСТВО И ИНВЕСТИЦИИ 2020”

sgrada-na-godinata-1

СЕРТИФИКАТИ

9001
1400
45001
Excellent-SME
кт2
УДОСТОВЕРЕНИЕ-КСБ---30.09
Call Now Button