За Нас

KATRA GROUP е с основен предмет на дейност индустриално строителство, производство на метални конструкции, търговия със строителни материали. Състои се от две фирми „КАТРА СТИЙЛ” и „КАТРА ТРЕЙД”, специализирани в следните дейности:

„КАТРА СТИЙЛ” – производство и монтаж на метални конструкции и изделия от метал, доставка и монтаж на термопанели, LT ламарина и окомплектовки, изпълнение на плоски покриви.

„КАТРА ТРЕЙД” – търговия на широка гама продукти и изделия за промишленото строителство, проектиране и изпълнение на индустриални подове /шлайфан бетон/, полагане на индустриални и декоративни епоксидни и полиуретанови покрития, изпълнение на различни видове СМР.

KATRA GROUP разполага със свой екип от утвърдени специалисти, квалифицирани работници, необходимите машини за производство и механизация за монтаж. Поддържа висок стандарт на професионална компетентност, работейки с водещи конструктори и архитектурни бюра.

_Y8A1749
_Y8A1978
_Y8A1949
_Y8A1931 (1)

В продължение на вече над 10 години КАТРА има натрупан богат собствен опит в областта на строителството, учейки се напрестанно и от практиката на водещи европейски производители в бранша, на които е ексклузивен представител за България. Индивидуалният подход и отдаденост към всеки проект, професионалното отношение, бързината и гъвкавостта при вземането на решения, доведе до налагането на името КАТРА сред инвеститори и възложители.  Днес KATRA GROUP е главен изпълнител на редица обекти и се радва на доверието на множество клиенти. Ние разполагаме със специалистите, оборудването, продуктите и необходимият опит, за да изпълним Вашият проект!

Дейността на КАТРА е сертифицирана по стандартите :
ISO 9001:2015  за управление на качеството.
ISO 14001:2015 за управление на околната среда.
ISO 18001:2007 за управление безопасността при работа.

КАТРА ТРЕЙД притежава сертификатa EXCELLENT SME на COFACE България за образцовa компания:

150

изпълнени обекти

4361

тона произведена метална конструкция

147

k

m2 панели и LT ламарина монтирани

40

k

m2 индустриални покрития нанесени

КАТРА ГРУП ОТЛИЧЕНА СЪС „СПЕЦИАЛНА НАГРАДА” В КАТЕГОРИЯ  „КОРПОРАТИВНИ СГРАДИ” НА ПРЕСТИЖНИЯ КОНКУРС СГРАДА НА ГОДИНАТА 2019

снимка 2
снимка 1
снимка 3
win3

СЕРТИФИКАТИ

Сертификат
Сертификат
Certificate_06
Сертификат
Удостоверение
Удостоверение
Call Now Button